Gezocht: Trainers om de jeugd een toekomst te geven

Je hoort het zo vaak: De jeugd heeft de toekomst. En dat geldt natuurlijk ook binnen Synergo. We hebben veel jeugdteams met daarin spelers die heel graag willen korfballen. Sterker nog: Ze willen heel erg graag leren!

KC Jeugd is de afgelopen maanden druk bezig geweest om voor elk jeugdteam goede trainers en coaches te vinden. Dat is voor een heel aantal teams gelukt, maar helaas is nog niet elk team voorzien. Inmiddels zijn de indelingen bekend voor de jeugdspelers. KC Jeugd wil de spelers graag vertellen wie hun nieuwe trainers en coaches worden. Daarom doet KC Jeugd een dringend beroep op jou!

We zoeken trainers/coaches voor de volgende teams: B3, B4 en D4.

Daarnaast zoeken we een tweede trainer/coach voor de volgende teams: A1, C3 en E4.

Hoe leuk is het als je samen met een teamgenoot of clubgenoot zo’n team onder je hoede kan nemen en de spelers een fantastisch leuk seizoen kan geven? We staan open voor je wensen wat betreft trainingstijden. Daarnaast sta jij of je teamgenoot op zaterdag langs de lijn voor de beste aanwijzingen en tips. De spelers uit bovenstaande teams willen dolgraag nieuwe dingen leren en daar kun jij voor zorgen!

De nood is hoog, dus we hopen uit de grond van ons hart dat jullie nadenken over deze mooie functies. Onze mailbox en telefoon zijn altijd bereikbaar voor je vragen! Met z’n allen zorgen we ervoor dat de jeugd de toekomst heeft binnen onze mooie club!

Mail voor opties, vragen of mail om je aan te melden naar: kcjeugd@synergo.nl of bel Marlies: 06 10 74 65 78.

Marlies en Alyanne

Schermafbeelding 2018-07-09 om 21.10.39