Nieuwe leden afgelopen seizoen

nieuweleden

Van juni 2017 tot juni 2018 hebben we 26 jeugdleden en 20 senioren mogen verwelkomen als Synergo-lid. De teller blijft nog oplopen. Dagelijks krijg ik als nieuwe ledencoördinator mailtjes van ouders die hun kinderen willen opgeven.

Er zitten kinderen bij die via het schoolproject van Stefan enthousiast zijn geworden  voor  onze  mooie sport en mooie vereniging. Daar zijn we Stefan natuurlijk heel dankbaar voor!

De afgelopen en komende tijd heb ik nog contact met mensen die wel interesse hebben, maar waarvan de aanmelding nog niet rond is. Dit was natuurlijk ook om zoveel mogelijk juni ballen te kunnen scoren met de KNKV-actie!

Contact

Nieuwe leden melden zich bij de nieuwe ledencoördinator. Zo’n 25% van de contacten gaat via de telefoon. De overige 75% gaat voornamelijk via e-mail en het contactformulier op de website. Na overleg met de KC laat ik de eventuele nieuwe leden weten in welk team ze terecht kunnen bij Synergo. Ik laat iemand van het team weten dat er iemand komt, zodat de nieuwelingen worden opgevangen. Ook houd ik contact met ze hoe het gaat en wanneer ze al dan niet besluiten om lid te worden.

Nieuwe heren

Door een overtal aan dames in de teams moeten we toch wel wat dames teleurstellen met een wachtlijstplek. We kunnen dus zeker nieuwe heren gebruiken!

Met zo’n 30 interesseformulieren en vele contacten van mogelijke nieuwe leden mogen we met 46 nieuwe leden tevreden zijn!

Rita.
Nieuwe ledencoördinator.

 

Zie ook