Nieuwe wedstrijdsecretarissen E- en F-jeugd

Titia en Mariska

Synergo heeft twee nieuwe wedstrijdsecretarissen voor de E- en F-jeugd. De ouders van Bentley (F1) nemen deze taak op zich. Synergo is heel blij met de betrokkenheid van ouders en vindt het ook heel mooi om te zien dat deze ouders zich inzetten voor de club.

Titia en Mariska stellen zich voor.

Wie zijn wij?

Wij zijn Titia en Mariska, de twee moeders van Bentley en tevens de wedstrijdsecretarissen voor de E’s en F’s. We vertellen wat meer over onszelf!

Ik ben Mariska de Vries, 43 jaar en ik kom uit een voetbalfamilie. Mijn vader is fanatiek voetballer geweest, later werd hij scheidsrechter voor de KNVB. Ik ben begonnen met voetballen toen ik 5 jaar was. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ik ben blij dat Bentley is gaan korfballen. Ik leer iedere dag van hem over korfbal.

Ik ben Titia de Vries – le Duc, 43 jaar en geboren in Amsterdam. Daar ben ik ontstaan uit twee korfballers van twee verschillende verenigingen, namelijk CKV Mik en Rohda. Ik heb zelf uiteindelijk 25 jaar bij CKV Mik gekorfbald. Ik vind het daarom heel leuk dat Bentley is gaan korfballen en ook nog eens bij een hele leuke vereniging waar ik al vanaf het begin een thuisgevoel heb.

We hopen nog vele jaren bij de club te horen en wat kunnen betekenen voor de club.

Mariska en Titia
wsef@synergo.nl

 

Zie ook