Klaas en Dirk winnen Synergo’s schottoernooi

Winnaars schottoernooi 2018

Afgelopen donderdag vond het schottoernooi bij Synergo plaats, met als doel extra geld binnen te halen voor de inrichting van de kantine. Maar liefst 34 duo’s hadden zich ingeschreven, met mooie namen als ‘Wappie en Wappie’, ‘Wat een stunt, druk een punt #jaechtovervecht’ en ‘treinteam tjoek tjoek’ (compleet met bijpassende shirts en spandoek).

In acht poules streden de schutters om plek 1 en 2. Elk potje duurde acht minuten, waarbij na 1 stuit van dichterbij/ onderhands schieten ook was toegestaan. Tussendoor was er ook tijd om wat te eten en te drinken; de biertjes, sapjes en verschillende soorten zelfgemaakte taart gingen er goed in.

Na een spannende strijd waren het uiteindelijk Magic Malou en Wiskunde Willard en team Tomahawk die in de finale stonden. Team Tomahawk won en Dirk en Klaas ontvingen een medaille en een lekkere taart.

De uiteindelijke opbrengst voor de inrichting van de nieuwe kantine is € 462!

Namens Synergo 6,
Margje.

Schottoernooi2018-1

Schottoernooi2018-2

Zie ook