Competitieschema 2018-2019

In het competitieschema geeft het Korfbalverbond (KNKV) aan welke weekenden competitieweekenden zijn en welke inhaal-/ vrije weekenden. Heb je dus vakantieplannen midden in het korfbalseizoen? Met dit schema kun je rekening houden met de wedstrijden.

In onderstaand competitieschema is het Top- en dameskorfbal weggelaten.

Competitieschema 2018-2019 zonder topkorfbal

  • a) Wedstrijden van 16/17 februari mogen indien door de thuisclub gewenst i.v.m. vakantie in regio Noord gespeeld worden op 2/3 maart (uitgezonderd BHK)
  • b) Indien er een extra ronde nodig is voor beslissingswedstrijden in de zaalcompetitie, worden die gespeeld in week 15, rekening houdend met aanvangstijd van de finale van de Korfbal League. In eerste instantie worden beslissingswedstrijden gespeeld in week 14
  • d) in gemengd korfbal wordt op paas-/pinksterzondag gespeeld
  • f) ronde 14 van CHK wordt gespeeld in week 23
  • g) de zondagwedstrijden in district Noord worden gespeeld op zondag 14 april

Lees meer