Senioren- en jeugdteams bekend

Foto Teamindelingen

De KC-senioren en de KC-jeugd hebben de teams voor het volgend korfbalseizoen samengesteld. We zijn ervan overtuigd dat we evenwichtige teams hebben samengesteld waaruit iedereen weer korfbaluitdagingen en heel veel plezier kan halen!

We hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk jullie wensen in te willigen. Uiteraard kunnen we niet altijd tegemoet komen aan ieders wensen.

Teams

Bij de jeugd hebben diverse trainers hun uitgebreide input geleverd, zijn leeftijdscoördinatoren betrokken en hebben we leeftijdstrainingen gehouden.  Uiteindelijk zijn op het veld de teams al bekend gemaakt.

Bij de seniorenleden vroegen we begin mei weer om de wensen voor het komend seizoen aan te geven in de enquête. Allereerst natuurlijk welke categorie (selectie, wedstrijd, breedte, midweek, recreanten of korfbalfit) en vervolgens de eigen of teamwensen. Meer dan 85% van de leden heeft dat gedaan!

Zaterdag

Zoals eerder aangekondigd spelen vanaf september alle teams op zaterdag. Tot aan de zaal is het even behelpen: het laatste restje uit onze verbouwing naar een mooie nieuwe accommodatie! Dat betekent dat we gedurende de eerste veldperiode een aantal wedstrijden op de vrijdagavond spelen.

En met de nieuwe veldruimte en sporthal kunnen we vanaf de zaal de breedteteams gelukkig weer de reguliere speelweekeinden aanbieden. Dat betekent dat zij geen (reguliere) wedstrijden meer hebben op momenten dat er vakanties en feestdagen zijn.  Dat kunnen we doen omdat we naast onze eigen ‘Synergo hal’ ook gebruik blijven maken van De Dreef voor zowel senioren als jeugd. Vanaf de tweede helft veld hebben we twee speelvelden tot onze beschikking, waardoor ook daar iedereen tijdens de reguliere speelweekenden kan spelen. Voordeel is ook dat de jeugdteams ’s ochtends niet meer hoeven te beginnen voor de door het KNKV vastgestelde tijden. De senioren hebben het geluk dat de ‘hele late avondwedstrijden’ tot het verleden behoren.

Ten slotte

Super leuk bij het lezen van de enquêtes is dat er zoveel mensen hebben aangegeven een vrijwilligerstaak (groot of kleiner), soms extra, te willen oppakken. Ontzettend leuk! Daar zijn we erg blij mee!

Hebben jullie vragen en/ of opmerkingen? App of mail Jeroen.synergo@outlook.com of Alyanne.synergo@outlook.com zodat we een afspraak kunnen maken.

Groeten,
Namens de KC senioren en KC jeugd,
Jeroen, Alyanne en Marlies.

 

Zie ook