Inloopavond spelregelbewijs (1)

spelregelbewijs.jpg__750x422_q80_crop_subsampling-2_upscale

Donderdagavond (19.30 uur) is de eerste inloopavond waarbij scheidsrechters aanwezig zijn om vragen beantwoorden over het spelregelbewijs. Uiteraard kun je dan direct samen online het examen voor het spelregelbewijs afleggen. Neem je activatiecode mee! 

De andere inloopavonden zijn op 2 augustus en 23 augustus, om 19.30 uur.

Wil je al eerder inhoudelijk iets weten? Of heb je nog andere vragen over het spelregelbewijs? Mail dan naar spelregelbewijs@synergo.nl. Kevin geeft je dan antwoord.

Toegangscode/ activatiecode

Iedereen heeft al de toegangscode en activatiecode tot de KNKV-site toegestuurd gekregen. Van verschillende Synergo’ers weten we al dat die ondertussen het spelregelbewijs gehaald hebben.

Als je nog geen activatiecode voor korfbalmasterz hebt ontvangen, stuur dan een mail naar kcadministratie@synergo.nl. Dan sturen we deze alsnog/ nogmaals.

Waarom een verplicht spelregelbewijs?

Het KNKV voert het verplichte spelregelbewijs in, na overleg met de verenigingen, om te komen tot een veiliger sportklimaat. Door middel van het vergroten van de spelregelkennis verwacht het KNKV de sportiviteit en het respect naar elkaar en naar de scheidsrechters te vergroten.

 

Zie ook