Veerkracht ook in 2018-2019 hoofdsponsor Synergo

Synergo1 met sponsor Veerkracht en voorzitter

De sponsorcommissie is supertrots en enthousiast dat Veerkracht asbestsanering voor het seizoen 2018-2019 wederom de sponsor is van Synergo’s hoofdmacht.

Veerkracht is inmiddels al sinds 2009 verbonden aan Synergo! Het bedrijf heeft in al die jaar heel veel voor Synergo betekend. En doet dat nog steeds! Hier zijn wij heel Veerkracht dan ook heel dankbaar voor.

Directeur Geert Rollingswier is ook regelmatig op het veld te vinden om ons eerste naar de overwinning te schreeuwen. Ook bij de sloop van onze kantine, na de sanering van het asbest, regelde Veerkracht dat de Synergo-leden zelf de sloopkraan mochten bedienen!

Wil je asbest laten verwijderen zonder risico? Bel veerkracht! (06) 51 40 62 36

Namens de sponsorcommissie,
Wouter.

Trotse Sponsor Veerkracht

 

Zie ook