Sander Hofman terug bij Synergo!

Na twee jaar HKC (U) en een uitstapje naar DOS (W) is Sander Hofman weer terug als trainer/coach bij Synergo. Hij gaat komend seizoen Synergo B1 trainen en coachen.

Sander HofmanBij Synergo heeft hij vanaf 2000 verschillende A-, B-, C-, D-teams gecoacht. Daarna maakte hij de overstap naar de senioren: Synergo 3, 5 en 6. Na HKC (U) 2 kwamen HKC (U) 1 en DOS (W) 2. Sander heeft ook altijd in onze hoogste seniorenteams gespeeld. Nu doet hij dat nog steeds bij onze recreanten en valt hij als Algemeen Reserve af en toe in bij andere teams.

Sander vertelt: “Na mijn KT-4 diploma in 2017 heb ik met veel plezier samengewerkt met Andreas van Grootheest. Veel van hem geleerd! Leuk om met hem en DOS (W) de Hoofdklasse veld en Overgangsklasse zaal van zo dichtbij mee te maken.”

Terug naar Synergo

“Na 7 jaar senioren wil ik graag weer aan de slag met een jeugdteam. En na het leuke gesprek met Alyanne was het meteen duidelijk dat ik bij Synergo wil coachen. Synergo doet het goed en is volop in beweging. Zeker met de jeugdopleiding en natuurlijk onze nieuwe accommodatie vanaf volgend seizoen. Dat wil ik meemaken!”

Vanuit de KC-jeugd zijn wij super blij met de terugkomst van Sander. We kijken samen uit naar een sportief korfbalseizoen in onze nieuwe accommodatie!

Alyanne
KC Jeugd