Korfbalcommissie-enquête 2018-2019

Zojuist heeft de Korfbalcommissie de jaarlijkse enquête voor senioren verstuurd. Wil je deze zo snel mogelijk invullen? Liefst vóór 11 mei 2018. Heb je de enquête niet gehad? Mail dan vanaf vrijdag naar Jeroen.synergo@outlook.com.

De korfbalcommissie verneemt graag van de senioren en junioren wat de korfbalwensen zijn voor volgend seizoen. We kunnen niet garanderen dat (al) je korfbalwensen worden vervuld, maar we houden er zoveel mogelijk rekening mee. Vul de enquête zo volledig mogelijk in zodat we zo goed mogelijk met je wensen rekening kunnen houden.

Alvast over volgend seizoen

Er komt een groep junioren over naar de senioren, waardoor de teamsamenstellingen kunnen wijzigingen. Daarnaast spelen volgend seizoen alle teams op zaterdag. De zondagteams waren steeds moeilijker te vullen en deze leden hebben gevraagd naar de zaterdag te gaan. Zolang ons eigen veld nog niet helemaal klaar is, is het daar nog even behelpen en moeten we allen flexibel zijn. Vanaf de zaal is er zeker voldoende ruimte in de sporthallen en de breedteteams kunnen dan weer in de reguliere competitierondes spelen.

Heren!

Ook zijn er nog weinig heren ten opzichte van het aantal dames. Dit kan de teamindeling beïnvloeden. Als je nog korfballende heren kent, spreek ze aan en meld ze aan!

Tot slot

We doen ons uiterste best, maar we kunnen niets beloven.

Graag zien we de enquête voor 11 mei 2018 terug! Alvast bedankt!

Namens de Korfbalcommissie senioren,
Jeroen.

 

Zie ook