Sponsorcommissie zoekt versterking

Sponsor missie

Gezocht: enthousiaste coördinator, Synergo-beesten en sprankelend (verkoop)talent. Om de nieuwe sporthal en kantine mogelijk te maken en de sponsoring uit te breiden, vraagt ook van de sponsorcommissie een grotere inzet. We zoeken daarom op een aantal posities versterking.

Gezocht:

  • een enthousiaste coördinator sponsorbeleid die ons kan helpen met plannen, organiseren en verder brengen van de sponsoring van Synergo
  • Synergo-beesten die een breed netwerk binnen de vereniging hebben
  • sprankelend (verkoop)talent dat op jacht gaat naar nieuwe sponsorrelaties

Vind je het leuk om te coördineren? Heb je een goed netwerk binnen de vereniging? Of vind je het leuk om nieuwe sponsors in de omgeving van Synergo te werven? Meld je dan aan.

Wil je zelf niet, maar weet je iemand die je geschikt lijkt en die misschien wel zin heeft? Geef het dan door aan het bestuur, dan kunnen wij die persoon benaderen.

Reclamebord Veerkracht Dok112018 is een belangrijk jaar voor Synergo. Het jaar waarin we een eigen sporthal met kantine krijgen. Daardoor kunnen we en niet alleen het korfbal versterken, maar ook diverse andere activiteiten starten. Synergo wordt daarmee een nog interessantere club voor sponsors om zich aan te verbinden.

Reclamebord?

Uiteraard zijn ook nieuwe sponsors van harte uitgenodigd om zich te melden. Voor €300 per jaar staat ook uw (bedrijfs)naam op een bord langs het veld.

Andy.

 

Zie ook