Barrooster 2e helft veld (zaterdagochtenden)

Frisdrank inschenken in ghlas

Er staat veel te gebeuren op het sportpark Loevenhoutsedijk. Onze buren van SVE hebben hun kantine ter beschikking gesteld voor onze leden en daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor. Om SVE te ondersteunen regelen we ook extra barpersoneel. Dit betekent ook dat er weer een nieuw barrooster te vinden is op de Synergo-site.

Kijk snel onder ‘Competitie & Training’ -> ‘Programma’ -> ‘Bardiensten’ wanneer je bent ingedeeld en zet dit gelijk in je agenda!

SVE werkt met een ander kassasysteem dan Synergo en Huub Geerdink is op zaterdagochtend aanwezig. De ouders die op de zaterdagochtend zijn ingedeeld zijn voor ondersteuning van Huub achter de bar.

De tijden waarop SVE onze ondersteuning nodig heeft zijn nog niet helemaal duidelijk. De zaterdagmiddagen zijn hierdoor helaas nog niet ingepland. Wij verwachten deze week het gehele rooster ingepland te hebben tot begin mei. Houd de website dus goed in de gaten!

Wij hopen op jullie begrip en flexibiliteit in de bouwfase!

Verhinderd?

Wij vragen je bij verhindering zelf tijdig vervanging te regelen. Je kan kijken in het rooster met wie je zou kunnen ruilen. Probeer het anders via (groeps)WhatsApp of zet een berichtje op Facebook!

Heb je een dienst geruild, geef dit door aan kantine@synergo.nl. Zo kunnen we dit aanpassen in het rooster en ontvang je niet nóg een herinneringsmail.

Iets anders?

Mocht je (per abuis) dubbel ingepland zijn of ondanks je vrijwilligerstaak toch ingepland zijn voor een bardienst, mail dit dan naar kantine@synergo.nl en we gaan het aanpassen!

Vragen?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden stuur dan gerust een mail naar kantine@synergo.nl en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Alvast bedankt voor je inzet en een fijne kantinedienst!

Met vriendelijke groeten,
namens de kantinecommissie,
Dirk

 

Zie ook