Voorbereiding seizoen 2018-2019

Synergoveld

De korfbalcommissie is al weer begonnen met de voorbereiding voor het volgend korfbalseizoen.

We doen er alles aan om alle ploegen vanaf september op zaterdag te laten spelen. Maar dat moet natuurlijk wel kunnen. We zijn daarom de opties nog aan het uitwerken. We komen daar graag snel op terug. Hoofdregel is wel dat dit niet ten koste mag gaan van de teams die nu al op zaterdag spelen. Ook komen er veel junioren over naar de senioren.

We willen voor volgend seizoen 3 selectieteams, 4 wedstrijdteams, 4,5 of 6 breedtekorfbalteams, 1 of 2 midweekteams, een recreantengroep en een korfbalfit samenstellen. Al met al weer een mooi aantal seniorenteams!

Bij de jeugd gaat het puzzelen ook weer beginnen en gaan we er vanuit dat iedereen weer in een passend en leuk team aan het volgende seizoen kan beginnen.

Junioren

Een organisatorische verandering is dat we de juniorengroep vanaf volgend seizoen onder de KC senioren laten vallen. Zo kunnen zij nog makkelijker de overstap naar de senioren maken en kunnen we laten zien hoe gezellig het is om in de senioren te spelen.

Wensen

Eind maart vragen we de seniorenleden weer om jullie wensen voor het komend seizoen aan te geven bij de KC senioren. Allereerst natuurlijk welke categorie (selectie, wedstrijd, breedte, midweek, recreanten of korfbalfit) en vervolgens de eigen of teamwensen.

Als je met je team een (extra) gesprek met je teamcoördinator wilt, laat het ons weten! Stuur een appje naar je team coördinator en we komen graag langs!

Vervolg

De KC gaat met mogelijkheden en jullie wensen aan de slag. Uiteraard kunnen we niet altijd iets beloven over het resultaat, maar wel dat we onze uiterste best doen om weer evenwichtige teams samen te stellen.

Groeten,
Namens de KC senioren en KC jeugd,
Jeroen en Alyanne

 

Zie ook