Timon en Lizzie blijven bij Synergo 1, Eric nieuwe trainer Synergo 2

We zijn blij te kunnen melden dat Timon den Hertog en Lizzie Chen volgend seizoen verantwoordelijk blijven voor het trainen en coachen van Synergo 1. Eric Grendel volgt Rob Lof op als trainer/coach van Synergo 2.

Schermafbeelding 2018-03-01 om 16.55.24

Timon is sinds 2015 betrokken bij ons eerste. Vanaf begin 2017 draagt hij de eindverantwoordelijkheid. Hij wordt daarbij sinds dit seizoen geassisteerd door Lizzie. Met een knappe tweede plaats in de eerste klasse op het veld en het kampioenschap van de tweede klasse in de zaal, is nu al zeker dat Synergo 1 zowel op het veld als in onze nieuwe sporthal uitkomt in de eerste klasse. Het bestuur, de korfbalcommissie, Lizzie, Timon en Synergo 1 zijn enthousiast over de samenwerking en we gaan daarom graag nog een seizoen met elkaar door.

Rob heeft dit jaar de verantwoordelijkheid op zich genomen Synergo 2 te trainen en coachen. Klaas ondersteunt daarbij door het geven van een training per week. Van tevoren heeft Rob al aangegeven dat het bij een jaar zou blijven. We danken Rob voor al zijn inzet en zijn blij dat we in Eric een goede opvolger hebben gevonden. Eric is als oud-speler van ons eerste al jarenlang actief als trainer van onze jeugdteams en is in het verleden ook al (interim) trainer van ons eerste geweest. Met Klaas zal nog gesproken worden over een trainersrol in het komende seizoen.

Spelen bij de gezelligste, hoogst spelende en grootste korfbalvereniging van Utrecht?

Met vijftien seniorenteams heeft Synergo voor iedereen plek! Student, prestatiekorfballer, recreant of een balletje gooien in de midweek. En dat kan volgend seizoen in onze prachtige nieuwe accommodatie met een eigen sporthal, nieuwe kunstgrasvelden en een nieuwe kantine. We onderzoeken momenteel of we ook op het veld al onze seniorenteams op zaterdag kunnen laten spelen (op dit moment spelen Synergo 1, 2 en 3 op zondag). De nadrukkelijke wens daarbij is om volgend seizoen Synergo 1, 2 en 3 te positioneren als selectieteams waarin standaard twee keer per week wordt getraind. Interesse om mee te vrijblijvend mee te trainen bij onze van teams? Kijk dan hier.

We zijn ontzettend blij met de nieuwe trainersstaf en we kijken uit naar een prachtig korfbaljaar op ons nieuwe complex!

Namens de Korfbalcommissie

Oskar
Bestuurslid korfbalzaken