Synergo 1 kampioen!

Synergo 1 kampioen 2018

Synergo 1 won zaterdagavond van Victum (19-16) en werd daarmee kampioen in de tweede klasse. Volgend seizoen spelen we in onze eigen hal met schotklok in de eerste klasse.  

Na een belangrijke overwinning van ons tweede, was het tijd voor de langverwachte kampioenswedstrijd van ons eerste. De tribune zat voller dan ooit, samen met het ook talrijke publiek van Victum, zo’n 250 mensen. Een prachtige ambiance.

Kampioenschap S1 - Schreeuw

Kampioenschap S1 - JesseOp het veld ontstond een boeiend gevecht waarin beide ploegen elkaar weinig toegaven. Victum was geenszins naar Utrecht gekomen om te figureren in de kampioenswedstrijd van Synergo en pakte in de slotminuut voor de pauze brutaal de leiding (9-11).

Na de onderbreking was het eerste doelpunt opnieuw voor Victum en leek het even een moeilijke avond te worden. Maar de ploeg van Timon en Lizzie gaf zich niet gewonnen en kroop langzaam dichterbij.

Kampioenschap S1 - Dirk

Kampioenschap S1 - Fleur en IlseWat absoluut hielp was dat Victum aanvallend steeds moeilijker tot score kwam. Een kwartier voor tijd was de achterstand omgebogen in een voorsprong. De scheidsrechter floot af bij 19-16 en daarmee was het (ongeslagen) kampioenschap een feit.

Timon, Lizzie, Ilse, Alyanne, Sjoukje, Fleur, Marcel, Dirk, Klaas, Jesse en alle invallers en reserves van het tweede: gefeliciteerd!

Kampioenschap S1 - Team2

Kampioenschap S1 - Team

Kampioenschap S1 - Ilse

Kampioenschap S1 - Timon

Kampioenschap S1 - Publiek2

AD Knipsel kampioenschap-klein 20180219Zie ook