In Memoriam Roel van Lente

In memoriam

Vanochtend bereikte ons het bericht dat ons bouwlid Roel van Lente op 62-jarige leeftijd gisteravond overleden is. Na een moedig gedragen ziekbed, waarvan hij wist was dat er geen genezing meer mogelijk was.

Het was fijn dat hij de laatste reünie nog heeft kunnen meemaken en daar veel bekenden trof. Hij is als jonge jongen bij SAMOS komen korfballen en wist in de teams waarin hij speelde een grote bijdrage te leveren aan een goede teamgeest. Ook was hij altijd bereid een jeugdploeg te helpen met het vervoer en achter de bar was hij een gezellige barman – met vaak een adequate analyse van de wedstrijden.

Daarnaast was hij een trouwe supporter, altijd lopend op klompen, pijp in de mond en met zijn hond aan de riem. Bij alle evenementen was hij ook aanwezig en was bereid allerlei klusjes te vervullen. We denken zelfs dat hij destijds geen JAV overgeslagen heeft. In de bouwperiode van het inmiddels verdwenen clubhuis was hij een zeer trouwe werker, graag op de achtergrond. Zijn benoeming tot bouwlid was meer dan terecht.

In de jaren daarna heeft hij zijn vrouw Ingrid bij ons leren kennen. Toen de kinderen Monique en Marcel waren geboren, zijn ze bij OVVO lid geworden. Maar vaak genoeg kwam hij nog op zondag bij ons kijken.

Wij wensen Ingrid en de kinderen heel veel strekte. Wat zullen jullie hem missen.

Het Synergo-bestuur.

 

We kunnen van Roel afscheid nemen op de crematie-plechtigheid maandag 29 januari om 14.00 uur bij Daelwijck, Utrecht.

Roel van Lente