Bestuur brainstormt over het nieuwe clubhuis

Maandagavond kwam het bestuur bijeen om enthousiast te brainstormen over de uitgangspunten voor onze nieuwe kantine, of beter het Synergo-clubhuis. Want dat is wat we willen: een mooie, eigen plek met een gezellige en informele sfeer waar iedereen zich thuis voelt en waar altijd wat te doen is.

Schermafbeelding 2018-01-16 om 22.29.16

Voorbeeld voor duurzaamheid
Natuurlijk was er veel aandacht voor financiële en technische zaken, want het clubhuis moet rendabel zijn en goed functioneren. Daarnaast werd duurzaamheid genoemd als speerpunt voor de club. De sporthal wordt al klimaat neutraal en wij hebben op dit vlak ook veel te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan afvalscheiding, energieverbruik en keuzes voor verpakkingsmaterialen. Synergo kan zich straks profileren als landelijk voorbeeld op dit gebied.

Gezonder en groter aanbod
Maar er werd ook nagedacht over extra faciliteiten die we de leden kunnen bieden in het nieuwe clubhuis zoals bijvoorbeeld wifi, oplaadmogelijkheden, werkplekken, noem maar op. Daarnaast werd het aanbod aan eten en drinken besproken. Het bestuur wil dat graag uitbreiden met meer en bewustere keuzes en bekijken of er bijvoorbeeld maaltijden kunnen worden geserveerd op drukke dagen.

Inrichten met de leden
Ook de sfeer in het clubhuis is erg belangrijk. Om te horen welke ideeën de leden daarover hebben, ontvangt iedereen binnenkort een mail met een link naar een enquête. Daarin staan onder meer vragen over de inrichting, sfeer, aankleding en kleuren. We hopen dat jullie je wensen en tips via de enquête met ons willen delen, zodat we straks een clubhuis hebben voor en door de leden!

Esther Feldmann, ouder van drie enthousiaste jeugdleden, en Wendy Visch, wedstrijdsecretaresse en speler van Synergo 7, hebben de opdracht aangenomen om een exploitatie- en inrichtingsplan van de nieuwe kantine op te stellen.