Kleding kopen tijdens het zaalseizoen

kledinglijn-Synergo

Ook in het zaalseizoen kan het natuurlijk voorkomen dat je nieuwe Synergokleding nodig hebt. Je shirt is te klein geworden of je bent je wedstrijdbroekje kwijt. Je kan kleding bestellen door een mail te sturen naar kleding@synergo.nl.

Omdat we nu geen kledingwinkel hebben, ligt de kleding opgeslagen bij Paula en Loes. Paula heeft de Shirts, rokjes en broekjes en deze kun je na een mailafspraak op een zaterdag passen en kopen in sporthal De Dreef. De overige spullen, zoals trainingspakken liggen bij Loes in Houten, waar je eventueel ook kunt passen en kopen. Eventueel kunnen we voor andere artikelen ook naar de Dreef komen, maar hier gaat iets meer tijd overheen.

Betalingen

Bij voorkeur direct overmaken via je bank-app op je eigen telefoon en even laten zien aan Loes of Paula. Is dit niet mogelijk, dan kun je bij uitzondering contant betalen.

Paula en Loes.

 

Zie ook