Weer een dubbelklapper voor Synergo

Waar Synergo 1 in De Dreef concurrent DWS redelijk eenvoudig versloeg, verloor concurrent Victum verrassend van Viking. Het gat met de concurrentie is gegroeid naar vier punten.

Een geweldige wedstrijd wilde het niet worden en al te spannend ook al niet. DWS kwam gewoon tekort en de circa 100 toeschouwers op de tribune zagen ons eerste met 23-18 winnen. Degelijk, stabiel en gewoon goed!

Schermafbeelding 2017-12-13 om 20.46.35
Vijf (allen nog bij de club betrokken!) voormalig en een huidig voorzitter op de tribune tijdens Synergo 1 – DWS 1 afgelopen zaterdag!

Er was nog meer te zien afgelopen zaterdag. Synergo 2 won na een goede eerste helft en een mindere tweede de belangrijke wedstrijd tegen Wit Blauw uit Kampen: 24-17. Ook de A1 won na een goede wedstrijd: 21-14 tegen nummer twee KVA. Daarmee nam de A1 de tweede plaats weer over van de ploeg uit Amstelveen. De C1 won van MIA C1 en nestelt zich daarmee in de top van de 1e klasse C-jeugd. Heel knap! Onze nieuwe E6 won ook haar derde wedstrijd. Knap werk van deze nieuwste Synergo-talenten.

Laatste speelweekend
Aanstaande zaterdag is alweer de laatste speelronde van 2017. Van 9.00 uur tot 21.30 uur weer volle bak in De Dreef. Om 17.40 uur gaat Synergo 1 in Houten proberen titelconcurrent Victum op zes punten achterstand te zetten. Na zaterdag mogen we genieten van twee weken welverdiende kerstvakantie.

Nieuwjaarsborrel
Zetten jullie zondag 14 januari alvast in jullie agenda…? Dan organiseren een nieuwjaarsborrel. Waar dan? Dat houden we nog even geheim :)

Tot zaterdag!

Oskar
Bestuurslid korfbalzaken