Dubbelklapper in Vleuten

Synergo 1 won zaterdagavond tegen Fiducia en zag de concurrent Victum verliezen van VIKO.

De eerste van vier stadsderby’s en dan ook nog tegen Fiducia, met Marc en David op de bank en Ruth en Jeroen in de basis. Fiducia speelde een goede eerste helft en ging zelfs met een kleine voorsprong de rust in (12-11).

In de tweede helft ging er ‘een tandje bij’. Goede rebounds zorgden voor lange aanvallen en Fiducia kon Synergo snel niet meer bijbenen. Eindstand: 17-28. En dat betekent inderdaad een score in de tweede helft van 17-5. Extra goed nieuws kwam uit Vianen, waar VIKO de grote concurrent Victum versloeg. Volgende week ontvangt ons eerste DWS uit Kootwijkerbroek. Die ploeg staat momenteel derde met zes punten en kan dus ook als concurrent worden gezien. Aanvang: 18.45 in De Dreef.

Wat gebeurde er nog meer?

Een knappe prestatie van onze F2, die vijf doelpunten maakte. Onze F1 won haar vierde wedstrijd op rij en staat bovenaan! Een zware pot voor de D1, die het moest optreden tegen de ongeslagen koploper KZ/Hiltex. En een teleurstellende nederlaag voor de A1, die haar slechtste wedstrijd van het jaar verloor van DOS.

Volgende week

Zaterdag weer een bomvol programma in De Dreef. Met leuke wedstrijden, zoals de topper tussen Synergo C2 en Atlantis C1. Zorg dat je er bij bent!

za 09/12 20:00 Synergo 6 – Spirit 3

Wil je een wedstrijdverslag van jouw team op de site? Of input leveren voor dit weekoverzicht? Mail de webredactie: webredactie@synergo.nl.