We zijn begonnen!

Ons laatste zaalseizoen in De Dreef is begonnen. Ons eerste begon met een ruimte overwinning in Wijk bij Duurstede.

30 teams traden zaterdag aan voor hun eerste zaalwedstrijd. De balans: 13 keer winst, 3 keer gelijk en 14 keer verlies. Geen slecht begin, toch? Ons eerste trof in Viking een uiterst fanatieke tegenstander, die met veel werklust in de eerste helft knap bijbleef (8-9). Na de pauze kwam de klasse van ons eerste boven en was er voor Viking geen houden meer aan. Eindstand: 13-23. Nog leuk te vermelden is het debuut in Synergo 1 van Abdeslam uit de A1. Hij verdiende nog een strafworp, die de scheidsrechter even later helaas naar inworp degradeerde. Synergo 2 haalt woensdag in tegen Wageningen.

Verder mooie overwinningen voor ons derde en vierde. De E6 debuteerde met een ruime overwinning op stadsgenoot HKC. De C1 kwam terug van een achterstand en speelde gelijk tegen ZKV uit Zaandam. De A1 bleef ongeslagen door na een spannende slotfase met 13-14 te winnen van Tweemaal Zes.

Zaterdag mooi thuisprogramma
Zaterdag kun je van 9.00 uur tot 21.30 uur genieten van korfbal in De Dreef. Na onze jongste ploegjes (F2, E5 en E6), is het de beurt aan de D1, die net als vorig jaar in de landelijke hoofdklasse mogen uitkomen. Zij ontvangen Pernix. De oefenwedstrijd tegen Pernix was een mooie pot om te zien, dus dat belooft wat! De C2 speelt weer tegen het sterke HKC C2. De C1 ontvangt onze buren van OVVO (14.20 uur), gevolgd door de A1 die het gaat opnemen tegen titelconcurrent Telstar A1 (15.20). Daarna is het de beurt aan onze selectie: het tweede tegen OVVO 3 en het eerste tegen Fortissimo 1. Het weekend wordt afgesloten door ons elfde en twaalfde.

Kom onze ploegen aanmoedigen en ontwerp meteen mee aan onze nieuwe kantine.

Tot zaterdag in De Dreef!

Oskar
Bestuurslid korfbalzaken