Laatste feestje in de kantine

oud-en-nieuw-20171007

Jaaaaa, zaterdag 7 oktober is het zover. Het moment waar iedereen al jaren lang op wacht. Zaterdag aanstaande mogen we dan eindelijk met zijn allen de kantine afbreken. Het oude afgebroken, het nieuwe gevierd. Oud en nieuw. 

Er zijn zelfs geheel in het thema oud&nieuw oliebollen verkrijgbaar. Voor dit feestje kunnen we zoveel mogelijk mensen gebruiken, want hoewel dit normaal figuurlijk wordt gebruikt, mag nu letterlijk het dak eraf.

Er zijn zaterdag ook nog allerlei activiteiten op het feestje zelf, zoals  een beerpongtoernooi, een veiling en je eigen liedjes aanvragen voor maar een eurootje. Uiteindelijk hebben we vooral jullie nodig om een goed feestje te bouwen. En wellicht een (alcoholische) versnapering, daar gaan wij voor zorgen!

Dus heb je zaterdag nog niks te doen? (of wel, maar dan zouden wij het hiervoor afzeggen) Feest dan het laatste feestje in deze kantine gezellig met ons mee!

Tot zaterdag!

Groetjes, heel synergo 7!

 

Zie ook