Beker van verdienste 2017 voor Hans de Wind

De ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’ 2017 is voor Hans de Wind. Hij ontving deze beker vanwege zijn vele werk voor onze nieuwe accommodatie.

We reiken de eerste beker die Annes naam draagt, graag uit. Anne heeft nog in haar rol als voorzitter een vrijwilliger gekozen die vooral achter de schermen heel hard werkt.

HansOskar sprak namens het bestuur in het judicium dat Hans ‘sinds 2014 de strateeg en visionair achter onze fantastische nieuwe accommodatie’ is. We kwam erachter dat deze sporthal het levenswerk van Hans is. Het ontwerp voor die Hans de Wind-sporthal ligt bij hem al sinds de jaren ‘70 thuis klaar, sinds een project tijdens zijn studie bouwkunde.

Synergo wil niet wachten tot de opening van de nieuwe accommodatie om Hans te bedanken voor zijn talloze bestede uren aan dit project.

sporthal-03Dankzij Hans’ ongekende inspanningen beschikt de gemeente Utrecht en daarmee Synergo straks over één van de mooiste korfbalaccommodaties van Nederland!

Bedankt!

‘Anne de Roos beker van Verdienste’

De naar onze erevoorzitter Anne de Roos vernoemde beker wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilliger van Synergo, die al jaren vele taken vervult voor de club. Binnen of buiten commissies, in avonduren, weekenduren of gewoon overdag.

Namens het oude en nieuwe bestuur van Synergo,
Oskar.

 

Zie ook