Harry Blume, Elline Hemke en Chris Vrolijk kandidaat bestuursleden

Het bestuur van Synergo stelt maandag met trots drie nieuwe bestuursleden aan de algemene ledenvergadering voor. 

Eerder werd al bekend dat Anne na negen jaar haar voorzitterschap zal neerleggen. Ook Jeroen stopt na dit seizoen als penningmeester. Het bestuur had dus dringend versterking nodig. Het huidige bestuur is er van overtuigd drie sterke, ervaren, enthousiaste en gemotiveerde kandidaten gevonden te hebben, die het maandag met trots zal voorstellen aan de algemene ledenvergadering.

Harry Blume

harry-blume-3_104x156Het bestuur heeft al eerder aangekondigd Harry Blume (65) voor te stellen als Anne’s opvolger. Harry woont in Houten en is afgelopen november met pensioen gegaan. Hij heeft zijn hele carriere in de onderwijswereld gewerkt in Utrecht als directeur van een viertal basisscholen in Kanaleneiland, aan de Maliesingel en in Ondiep. Is actief in de Houtense politiek en houdt van netwerken. Harry is tevens voorzitter van de raad van toezicht van de stichting Al Amal.

Elline Hemke 

EllineHet bestuur stelt Elline Hemke (3o), sinds 2012 korfballend bij Synergo en de laatste jaren actief binnen onze pijler ‘Synergo sociaal’, voor als bestuurslid sociale zaken. Synergo is in de afgelopen jaren op maatschappelijk vlak steeds actiever geworden met de koningspelen, korfbal heroes, new neighbours en tal van andere activiteiten in en voor de wijken om ons heen. Wij merken als bestuur dat deze activiteiten niet alleen ontzettend leuk zijn en nieuwe doelgroepen aan onze vereniging binden, maar ook dat de activiteiten onze vereniging enorme (positieve) exposure geven in de stad en binnen korfballend Nederland. Het bestuur is dan ook erg blij dat Elline deze bestuursrol wil oppakken en dat de pijler ‘Synergo sociaal’ vanaf heden verankerd is in het bestuur.

Chris Vrolijk

288bb5aChris Vrolijk (42) is beoogd opvolger van Jeroen als penningmeester van Synergo. Chris is de vader van Jelte, die het afgelopen seizoen in onze E3 heeft gespeeld, en de man van Judith, uitkomend voor onze recreanten. Chris is geen korfballer, maar draagt Synergo een warm hart toe en gaat graag de uitdaging aan Synergo financieel gezond door de komende periode te krijgen. De bouw en exploitatie van de nieuwe accommodatie zullen onze vereniging veel geld gaan kosten en er zal veel strakker op de uitgaven gestuurd moeten gaan worden. Chris is een opgeleid als actuaris (actuarissen geven bij verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen een verklaring af over de financiële positie van de verzekeraar of het pensioenfonds – vergelijkbaar met de rol van een accountant bij andere organisaties) en heeft inmiddels zijn eigen software bedrijf voor pensioenfondsen.

Voorgestelde bestuurssamenstelling en portefeuilleverdeling
Harry Blume – Voorzitter
Chris Vrolijk – Penningmeester
Elline Hemke – Synergo sociaal
Oskar van de Vijver – Korfbalzaken en scheidsrechters
Huub Geerdink – Kantine en vrijwilligerszaken

Het nieuwe bestuur zoekt nog een secretaris. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij een van de bestuursleden.

Tot maandag bij de algemene ledenvergadering!

Namens het huidige bestuur van Synergo,
Anne, Jeroen, Huub en Oskar