30.000 euro actie: Vrienden van Synergo en events

Op 1 november 2017 gaat de kantine gesloopt worden en beginnen de bouwwerkzaamheden voor de herindeling van het buitenveld, voor de nieuwe kantine en voor de sporthal. Weer een jaar later staat de opening gepland van onze volledig gerenoveerde accommodatie. Fantastisch!

De sporthal blijft eigendom van de gemeente. De kantine kunnen we huren van de gemeente óf kopen. Kopen is op termijn aanzienlijk goedkoper, maar dan moeten we wel de koopsom van ca € 300.000 op tafel kunnen leggen. Sowieso moeten we de kantine zelf inrichten. Daarvoor hebben we nog eens € 30.000 nodig.

En daarvoor zoeken we VRIENDEN VAN SYNERGO. Begin deze week viel de speciale ‘Vrienden van Synergo’ kaart in je brieven bus. Voor een zelf te bepalen bedrag kan iedereen een financiele bijdrage leveren en zo de nieuwe inrichting mogelijk maken. We hebben 2500 kaarten laten maken, en die mogen allemaal op! Je kunt de kaarten inleveren in de kantine in de melkbus  of natuurlijk opsturen.

Daarnaast zullen we via verschillende events tot juni 2018 geld inzamelen, waarbij we steeds een andere doelgroep benaderen. Voor de events vragen we organisatie en inzet van jullie allemaal. De JAC start binnenkort met Synergo bakt en de selectie organiseert op de laatste thuisspeeldag 21 mei een heus benefietdiner. Voor 25 euro krijg je een 3-gangendiner voorgeschoteld. Gezellig, lekker en leuk!

A.s. vrijdag 12 mei worden er flyers uitgedeeld aan alle toeschouwers op het schoolkorfbaltoernooi. En dat doen we ook op de 2e dag. De opbrengst daarvan is voor tafels en stoelen. Marc en David hebben een 8 meter lange banner opgehangen die aandacht moet vragen. Ziet er goed uit!
Floor heeft Synergo slippers in ontwikkeling, te verwachten op het eindfeest van 17 juni. CURE Letselschade, het gloednieuwe bedrijf van Eric Grendel sponsort deze actie, zodat zoveel mogelijk naar de club gaat. Top Eric en succes!

We hebben nog meer events bedacht. Zie je er iets leuks bij staan en wil je helpen organiseren? Meld je dan bij Rita, Jeroen Kuijpers of Anne op 30000euro@synergo.nl.

o Zomer 2017: autowas actie door de jeugdteams. Doelgroep: buren en wijk
o September 2017: Synergo’s Bizarre Bazar – verkoop je eigen spullen op een kraampje. Doelgroep: iedereen.
o November/december 2017: sinterklaas en zwarte pieten thuis op bezoek. Doelgroep: vrienden en (on)bekenden in Utrecht met kleine kinderen.
o December 2017: oliebollen verkoop. Doelgroep familie, buren, vrienden en gewoon in de wijk.
o Februari 2018: Synergo ‘special edition’ badslippers, kalender, mok, iphone hoes, …
o 27 april 2018: doe zelf of met je team een gekke actie op Koningsdag. Doelgroep: vrolijke onbekende mensen.
o Juni 2018: Synergo ‘sponsorevent’. Rondjes lopen, raak schieten, bedenk het maar. Doelgroep familie, vrienden en buren. We hebben hier al eens € 3.564 mee opgehaald. Op herhaling dus!
o …. En wat je zelf maar weet te bedenken!

Op de JAV van 12 juni zullen we de tussenstand bekend maken. Vanaf nu wordt het echt sparen met zijn allen, want de herziening van de accommodatie komt dichterbij.

Groet!

Anne

Voorzitter Synergo