Benefietdiner bij Synergo

Benefietdiner

Op 21 mei zal er een heus benefietdiner plaatsvinden bij Synergo. De opbrengst van het benefietdiner zal gebruikt worden voor de inrichting van de nieuwe kantine. Na de laatste thuiswedstrijd van Synergo 1 zal de kantine omgebouwd worden in een prachtig restaurant waar er een drie gangen diner zal worden geserveerd aan de gasten. Waarvan het voorgerecht bereidt zal worden door Synergo 2, het hoofdgerecht door Synergo 1 en het nagerecht door de activiteitencommissie.

De kosten van het gezellige avondje uit zullen 25 euro bedragen en dienen betaald te worden contant of via de pin. Wees er snel bij met een plekje reserveren via het formulier hieronder, want door de beperkte ruimte in de kantine is er maar plek voor 50 gasten. Hopelijk zien we de kantine vol en wordt het een prachtige avond.

Selectie Kookt

 

Deze mensen komen al:

Naam
Naam