Hupsende GIGA kangoeroe(dag)

Kangoeroedag 2017 groep

Ongeveer 115 kleuters van De Regenboog kwamen samen met hun juffen en een paar ouders naar het korfbalveld van Synergo tijdens de GIGA Kangoeroedag op 31 maart. Dit is een sportdag voor de jongste jeugd van de basisschool. Zij deden mee aan de gezellige sportdag. Want bewegen is gezond én leuk!

Het was voor de meeste kinderen nog wel een beetje spannend, maar toen daar de Kangoeroe aan kwam hupsen, kon het feest beginnen. Maar voordat je gaat sporten, doe je altijd even een warming-up, dus dansten we vrolijk op ‘Bewegen is gezond’ van Kinderen voor Kinderen!

Kangoeroedag 2017 kinderenEn toen begon het

Toen we een beetje warm waren, was het tijd voor de verschillende spelletjes. Elk groepje mocht zelf een spelletje kiezen. Bowlen, krantenmik, schieten op de korf, met de bal tegen de muur gooien. Het kon allemaal! Als een spel werd afgerond kreeg je de verdiende stempel en gingen we weer verder met het volgende spelletje.

Kangoeroedag 2017 korfOmdat we allemaal veel hadden gerend en het best warm was, kreeg iedereen op het eind nog een bekertje limonade en een stukje fruit. Mmmm lekker! En omdat iedereen zo z’n best had gedaan, kreeg iedereen nog een certificaat en echte medaille uitgereikt.

Daarna was het feest echt voorbij. Wij vonden het een geslaagde ochtend! Jij ook? Kom dan op zaterdagochtend weer leuke spelletjes doen bij de Kangoeroe Klup.

Kangoeroedag 2017 skippybal

kangoeroe-logoWat is de Kangoeroe Klup?

Was je niet bij de GIGA Kangoeroedag? Niet getreurd, want de komende zaterdagen is het weer een beetje feest bij Synergo. Ook dan organiseert Synergo de Kangoeroe Klup.

De Kangoeroe Klup is gericht op kinderen van (3), 4, 5 en 6 jaar. Het plezier staat voorop. We doen leuke spelletjes met én zonder bal.

Wil je ook eens komen kijken? Is het iets voor je zoon of dochter? Elke zaterdag is er van 10:00 uur tot 11:00 uur de Kangoeroe Klup, aan de Loevenhoutsedijk 2, in Utrecht.

Tot dan!
Marieke S.

 

Zie ook