Sportbijenkorven

Bijenkorven

Weet jij de overeenkomst tussen een bijenkorf en korfbal? In april en mei komen kinderen bij elkaar op een sportlocatie om kennis te maken met verschillende sporten; als een soort bijen in een bijenkorf. Ook Synergo doet natuurlijk mee, in ‘bijenkorf’ sportpark Loevenhoutsedijk.

Op ons sportcomplex maken kinderen kennis met atletiek, dans en korfbal. Deze bijenkorven zijn voor kinderen die graag willen sporten en kinderen die eigenlijk nog niet zo goed weten welke sport zij leuk vinden (Synergo-leden weten dat natuurlijk al lang…).

Onze combinatiefunctionaris korfbal, Stefan van Doorn, is iedere woensdag actief in de bijenkorven, samen met de combinatiefunctionarissen van atletiek en dans.

Datums

Woensdag 5 april, 12 april, 19 april, 10 mei, 17 mei, 24 mei. Van 15.30 uur – 16.30 uur.

De brede scholen

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om gestructureerd meer sport aan te bieden op vaste locaties in de stad. Het is een initiatief van de Brede Scholen in Overvecht in samenwerking met een aantal sportverenigingen, waaronder Synergo.

Welke sporten doen mee?

  • Contactsporten: Taekwondo, Worstelen
  • Teamsporten: Voetbal, Korfbal, Flagfootball
  • Individuele sporten: Atletiek, Dans, Tafeltennis

 

Zie ook