Van Anne naar Harry in 3 maanden

Ja, dat lees je goed! Over 3 maanden neem ik op de JAV afscheid als voorzitter. Het bestuur stelt jullie dan Harry Blume voor als nieuwe voorzitter. Na een behoorlijke zoektocht en vele gesprekken met eigen leden hebben Mascha en Mamoun uiteindelijk een kandidaat gevonden die en geschikt is en er heel veel zin in heeft en van buiten komt: Harry Blume. 

Zaterdag 11 maart is Harry aanwezig in de Dreef van 10.00 tot 14.00 uur om kennis te maken met iedereen die dat wil. Geef hem een hand, heet hem welkom en stel hem elke vraag die jij wilt. De komende drie maanden is Harry regelmatig op het veld en bij bijeenkomsten te zien om zoveel mogelijk leden te ontmoeten, zodat we op 12 juni volmondig ‘ja’ kunnen zeggen tegen het voorzitterschap door Harry die ondertussen ‘iedereen’ kent. En Harry tegen Synergo. Mooi werk, Mascha en Mamoun!

Wie is Harry?

Harry woont in Houten en is afgelopen november met pensioen gegaan. Hij heeft zijn hele carriere in de onderwijswereld gewerkt in Utrecht als directeur van een 4-tal basisscholen in Kanaleneiland, aan de Maliesingel en in Ondiep. Is actief in de Houtense politiek en houdt van netwerken. Harry is tevens voorzitter van de raad van toezicht van de stichting Al Amal. Je raadt de link al met Mamoun…

Harry schuift aanstaande maandag voor de 2e keer bij de bestuursvergadering aan, is aanwezig bij de commissieavond op 24 maart en ik neem hem mee naar alle gesprekken die ik voer binnen en buiten de club. Een mooie manier om in te werken voor hem. En voor mij om langzaam afscheid te nemen van deze mooie functie die ik nu bijna 9 jaar heb vervuld.

Thermometer kantine inrichtingEn ik?

Ik zal me vooral nog druk maken om jullie te stimuleren om actief mee te doen met de events voor de €30.000 die we hard nodig hebben in juni 2018.

We hebben immers op 8 november jl. met zijn allen volmondig JA gezegd tegen de fantastische plannen voor onze accommodatie en de plannen en inspanning die daarbij horen. Binnen twee weken valt er een heuse papieren brief op je deurmat met meer info daarover.

Maar nu eerst: maak morgen kennis met Harry! We zitten op de tribune of in de kantine bij een bakje koffie.

Anne

Mede namens Jeroen, Huub en Oskar.

 

Zie ook