Meer dan 80 deelnemers bij de pubquiz

Afgelopen vrijdag stond de jaarlijkse Synergo Pubquiz weer op het programma. Met 15 teams, zeker 80 deelnemers en een quizmaster in bloedvorm was het beslist een geslaagde avond. 

 
Ronde 1 was meteen een zeer memorabele. Gepresenteerd door het gouden duo Jan en Marcel werden de teams in de locoquiz warmgedraaid. 10 vragen die door Jan zorgvuldig thuis waren voorbereid leverde het winnende team meteen een prachtige prijs op. 
 
Daarna was het de beurt aan Dirk om de mensen in verschillende rondes van 10 vragen de hersens te laten kraken. Van Quotes van bekende roergangers uit het verleden tot kennis uit de brugklas. En van de 10 grootste sportbonden tot actuele vragen werden de teams gevraagd naar een diversiteit aan kennis. Tot de laatste ronde, een muziekronde waarbij het overkoepelende onderwerp artiesten uit Utrecht bleek te zijn, deden er nog 3 teams mee voor de overwinning. 
 
Uiteindelijk ging het team “Marten doet mee voor de vrouwenseries” er met de overwinning vandoor. Ook nadat de winnaars van deze leuke avond in het zonnetje waren gezet zou het nog lang gezellig blijven. 
 
En wat waren de teamsnacks en Nacho’s lekker!
1e prijs 2e prijs 3e prijs Poedelprijs Team 1 Team 2 Team 3 Team 4 Team 5 Team 6 Team 7 Team 8 Team 9 Team 10 Team 11