Timon den Hertog nieuwe trainer Synergo 1

We zijn heel blij om te kunnen melden dat Timon volgend seizoen trainer zal zijn van Synergo 1!

Timon

Timon is, na jarenlang in het eerste van Synergo gespeeld te hebben, al enkele jaren zeer actief als trainer en coach. Dit jaar heeft hij samen met Jeroen de Kam de D1 onder zijn hoede, dat als eerste Synergo-jeugdteam uitkomt in de hoofdklasse. Daarnaast heeft hij de laatste anderhalf jaar ondersteuning geboden bij Synergo 1 en is hij vanaf halverwege de zaal zelf eindverantwoordelijk voor ons eerste.

We kennen Timon als een trainer die werkt in lijn met onze visie op korfbal en training geven: met oog voor de ontwikkeling van spelers op de lange termijn en met een moderne spelopvatting en manier van training geven.

Synergo 1 moet na dit zaalseizoen, na het zo succesvolle kampioensjaar 2015-2016, helaas een stap terug doen. De (hele grote) stap van de zondag tweede klasse naar de zaterdag eerste klasse bleek voor nu helaas te groot. Timon gaat vanaf nu met de ploeg aan de slag om het verloren terrein weer goed te maken. Wij hebben daar veel vertrouwen in!

Het bestuur en de beleidsgroep Korfbalzaken gaat nu aan de slag om de begeleiding van Synergo 2 in te vullen en de selectie voor het seizoen 2017-2018 verder vorm te geven. De korfbalcommissie is op de achtergrond inmiddels gestart om ook alle andere teams volgend seizoen van een trainer en coach te voorzien.

Mede namens het bestuur en beleidsgroep Korfbalzaken,

Oskar van de Vijver
Bestuurslid korfbalzaken