1.146 kurken

Kurkenactie1

De eerste actie om € 30.000 te verdienen voor de inrichting kantine zit erop! Een korte ludieke actie van onze voorzitter Anne waarbij zij zoveel mogelijk senioren en jeugd en ouders heeft benaderd. Op de nieuwjaarsreceptie, bij een wedstrijd het eerste en een hele zaterdag.

Anne heeft met Geert een aantal kurken gespaard en iedereen mocht onbeperkt het aantal kurken raden/ gokken. Elke gok kostte een euro. Dit leverde de vereniging € 233,67 op! Er waren 168 gokjes. De gemiddelde gok was 1.555 (404 ernaast). Het hoogst gegokte aantal was 8.243 van Otto S en de laagste 222 van Ron van V. Het echte aantal was 1.146.

De winnaars

Peter S heeft op (4 kurken na!) het aantal kurken geraden dat er in de doos zit! Jan-Willen B zat er 5 naast. Zij gingen er beiden vandoor met de fantastische Chianti Classico van Castello di Verrazzano (Magnum fles).

Thermometer kantine inrichtingActie

De bodem is gelegd! Tot en met juni 2018 Gaan we met zijn allen geld binnenhalen. Met je team, een groepje, de ouders van jeugdleden. Heb je ook nog een geniaal een idee, lever deze aan bij Anne of Rita.

De volgende actie is paaseieren verkopen.

Zo dragen we bij om geld te sparen voor de nieuwe inrichting van de nieuwe kantine: doel is € 30.000!

Anne en Rita.

 

Zie ook