Synergo kiest geld voor haar eieren

Synergo-eieren

Met Pasen voor de deur heeft Synergo een nieuwe actie: de (ver)koop van Synergo-paaseieren. Een doosje van 4 gekleurde eitjes kost € 2,00. Het is voor het goede doel; de inrichting van de nieuwe Synergo-kantine. Doel is om € 30.000 binnen te halen.

In de week van 20 tot 26 februari (voor de krokusvakantie) delen we een formulier uit aan alle jeugdspelers. Wie verkoopt de meeste eieren?

Tot 11 maart kan iedereen eieren (ver)kopen. De eieren zijn gezellig van kleur en zijn voorgekookt. Rond 10 april starten we de uitgifte van de eieren zodat iedereen met Pasen (16 en 17 april) de Synergo-eieren in huis heeft. Wie de meeste eieren verkoopt krijgt een leuke prijs.

Blij met een ei

Synergo-eieren2Afgelopen zaterdag kregen Jari en Ilse S. de eer om deze actie uit te voeren. Zij hadden tijdens de wedstrijd van Synergo 1 – Victum 1 beiden uiteindelijke de eitjes in hun handen die Rita vooraf had uitgedeeld in het publiek om door te geven.

We streven naar minimaal 1.000 doosjes eieren. Liefst meer natuurlijk!

Kunnen we er van uit gaan dat ieder Synergo-lid (minimaal) 4 doosjes eieren koopt? Want een Synergo-ei hoort er helemáál bij!

Anne en Rita.

 

Zie ook