Wijziging trainersstaf bij 1

Het bestuur heeft deze week besloten een wijziging aan te brengen bij de trainersstaf van Synergo 1. Timon en Marc wisselen per direct van rol en Timon is vanaf heden eindverantwoordelijk voor Synergo 1.

Marc blijft Timon vanuit een andere rol ondersteunen. Het bestuur heeft hiervoor gekozen, omdat het spelniveau en daarmee het plezier in de sport bij het eerste achterbleven in deze zware eerste klasse zaterdagpoule.

Het is een extra lastig en vervelend besluit omdat Marc als verenigingsmens natuurlijk geen ‘passant’ is. We hopen dat Marc gewoon in andere rollen gewoon bij Synergo betrokken blijft. Omdat hij de afgelopen jaren op allerlei gebieden (als bestuurslid, trainer/coach, communicator en organisator) veel voor onze club heeft betekend.

Timon heeft in zijn nieuwe rol gekozen om een aantal spelerswijzigingen door te voeren bij Synergo 1. En met de terugkomst van Marcel bestaat Synergo 1 uit 5 heren en 4 dames. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt door alle betrokkenen binnen onze selectie. Maar soms is aanpassing van de basisopstelling noodzakelijk om het geheel vertrouwder te laten spelen. Dit levert altijd teleurstellingen op, maar de betrokken spelers mogen terugkijken op een mooie tijd in het hoogste team van Synergo.

We hopen en rekenen op zoveel mogelijk steun voor alle spelers en trainers in de komende weken en maanden!

Het bestuur.