Vanavond stemmen we over de accommodatie

Filmpje accommodatie2

Vanavond gaat het gebeuren; het belangrijkste besluit sinds de oprichting van de vereniging: stemmen we voor of tegen de plannen van de nieuwe accommodatie? Vanaf 19.30 uur is de Bijzondere Algemene LedenVergadering.

Alles is klaar voor vanavond; alle 28 machtigingen zijn verwerkt, de presentielijsten gereed, de stembriefjes geprint, de presentatie is klaar. We hebben van drie leden vragen gehad per e-mail en beantwoord. De meeste vragen gingen over geld en vrijwilligers.

En dan vanavond…

Wij hebben er ontzettend zin in; we zijn benieuwd naar jullie mening over onze toekomst.

De kantine is open vanaf 19.15 uur, registratie om 19.30 uur, starten om 20.00 uur. Tot straks!

Het bestuur,
Huub, Jeroen, Oskar en Anne.

 

Meer informatie