Uitnodiging 8 november bijzondere ledenvergadering: Stem mee over de plannen

jaarvergadering

We staan voor de belangrijkste beslissing sinds de oprichting van Synergo in 1996, daarom hebben we je nodig! We stemmen op 8 november 2016 vanaf 19.30 uur tijdens een bijzondere algemene vergadering over de plannen voor uitbreiding van de kunstgrasvelden, een nieuwe kantine en een sporthal op ons sportpark Loevenhoutsedijk. Plannen die jou of je kind(eren) zeker aangaan! De Synergo-leden zijn aan het woord. Zorg dat je erbij bent.

Dit doen we tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) op dinsdag 8 november 2016 vanaf 19.30 uur. Hierbij nodigen we je uit daarbij aanwezig te zijn. We hopen dat je erbij bent!

accommodatie-sportpark-domTijdens deze vergadering beantwoorden we samen twee vragen:

  • Doen de leden mee met deze plannen?
  • Wat gaan de leden doen om deze plannen werkelijk te maken?

Vervolgens nemen we een formeel besluit over de plannen.

Voor wie?

Ben je 15 jaar of ouder? Dan mag je zelf stemmen! Ouders van kinderen jonger dan 15 jaar mogen 1 stem uitbrengen namens elk kind.

De registratie van de leden vindt plaats om 19.30 uur. Om 20.00 uur start de vergadering. Alle Synergo-leden en ouders van jeugdleden zijn van harte welkom!

In het kort

  • 8 november 2016
  • Start registratie: 19.30 uur
  • Kantine Synergo
  • Voor (ouders van) Synergo-leden

Meer informatie volgt nog.

Weet je nu al dat je niet aanwezig kunt zijn, dan verzoeken wij je af te melden bij Renske (secretariaat@synergo.nl).

Tot slot

We  gaan er vanuit dat veel leden aanwezig zijn tijdens deze belangrijke vergadering van Synergo! We krijgen dit voor elkaar met z’n allen: we hebben alle leden nodig om mee te denken en mee te doen!

Want, Synergo dat zijn wij!

Het bestuur van Synergo,
Jeroen, Huub, Oskar en Anne.

 

Zie ook