Hupsen tijdens het Kangoeroefeest

Vrijdag 23 september was het Kangoeroefeest voor de jongste jeugd van de basisschool. Een tiental enthousiaste kleuters kwam naar het korfbalveld van Synergo en deed mee.

Het was voor de meeste kinderen nog wel een beetje spannend, maar toen daar de Kangoeroe aan gehupst kwam, kon het feest beginnen. Voordat we aan het eerste spel begonnen, deden we natuurlijk eerst een warming-up; lekker enthousiast dansen op het deuntje van Hupsakee.

Kangoeroefeest krantenmikDaarna was het tijd voor verschillende spelletjes van het spellencircuit. Het was een vrolijke bedoeling, de ballen vlogen in de rondte… Darten met pittenzakken, krantenmik, schieten op de korf, de bal in de mand gooien, iedereen vond het leuk. Aan het einde deden we met z´n allen nog een paar leuke spellen met het parachutedoek. Eronder door rennen was best spannend, maar vooral superleuk…

En toen was het alweer 17.00 uur. Omdat het best lekker weer was en we wel een beetje hadden gezweet, kregen we nog een ijsje om af te koelen. Daarna was het feest echt voorbij. Wij vonden het een geslaagde middag!! Komen jullie volgende week weer naar de Kangoeroe Klub?

Kangoeroefeest samen schietenVolgende keer?

Was je niet bij het Kangoeroe Feest? Wees dan niet getreurd, want de komende vrijdagen is het weer een beetje feest bij Synergo. Ook dan organiseren we de Kangoeroe Klub.

De Kangoeroe Klub is voor kinderen in de leeftijd van (3), 4, 5 en 6 jaar. Bij de Kangoeroe Klub staat plezier voorop, we doen leuke spelletjes met én zonder bal.

Wil je ook eens komen kijken of het iets is voor je zoon of dochter? Tot aan de herfstvakantie houden we elke vrijdag van 16:00 uur tot 17:00 uur de Kangoeroe Klub, aan de Loevenhoutsedijk 2, in Utrecht.

Marieke S.

 

Zie ook