Met veel energie naar een nieuw seizoen

Met een drukbezochte jaarvergadering hebben we het seizoen 2015-2016 afgesloten en gaan we met veel energie en plannen op naar een nieuw succesvol seizoen!

In een goedgevulde kantine met 60 leden begon de ledenvergadering met een fraai (Facebook-)jaaroverzicht van Marc:

Na dit jaaroverzicht was er aandacht voor een schone kantine en werden de jaarverslagen goedgekeurd. Ook financieel gaat het goed met Synergo, al behoeven de kantine-exploitatie en sponsoring aandacht. Zeker gezien al onze ambities op korfbalvlak en de nieuwe accommodatie.

Plannen, heel veel plannen…
Het grootste deel van de avond is vervolgens besteed aan de plannen voor komend seizoen. Dat zijn er nog al wat. Hans vertelde, aan de hand van een fraaie schets van de toekomstige accommodatie, over de sporthal en wat er allemaal moet gaan gebeuren de komende maanden. Anne legde uit wat Synergo sociaal inhoudt en waarom deze pijler aan de clubvisie zou moeten worden toegevoegd. De vergadering stemde met applaus in. Elline zoomde in haar presentatie vervolgens in op enkele plannen binnen deze nieuw pijler. Huub vertelde als nieuw bestuurslid over zijn plannen met het vrijwilligersbeleid. Oskar legde als bestuurslid korfbalzaken kort de plannen op korfbalgebied uit: we willen vooral stappen zetten in de trainersbegeleiding. Mascha vertelde over de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. Anne stopt na komend seizoen.

80 jaar korfbal
Aan het einde van de avond was het tijd voor het uitdelen van de speldjes voor 25 jaar lidmaatschap van de korfbalbond. Een kwart eeuw actief als korfballer zijn: Aukje, Mascha, Agnes, Wim, Tony, Erwin, Sander, Esther, Ria, Maaike, David, Raymond, Dennis, Lotte en Fabian. Speciaal aandacht was er voor Annie de Vos. 80 (!) jaar lid van het korfbalverbond en laatst was ze nog op ons veld te vinden tijdens een wedstrijd van Synergo 1.

We namen op de ledenvergadering afscheid van Suzanne, Wim en Petra als leden van de korfbalcommissie. Zij hebben de afgelopen jaren heel veel betekend voor onze jeugd. Bedankt! Gelukkig staat hun opvolging al klaar. Ook waren er bloemen voor Jan Willem. Hij is vanaf 1970 actief geweest als trainer bij onze mooie club!

Beker van verdienste
Tot slot van de avond werd de beker van verdienste uitgereikt. Een verrassende (jonge) winnaar dit jaar, maar écht verdiend:

Anne sloot even voor half twaalf de lange vergadering. Binnenkort met z’n allen goed uitrusten op vakantie, want er gaat weer een heleboel gebeuren volgend seizoen!

Het bestuur,
Anne, Jeroen, Huub en Oskar.