Al 15 teams voor het familietoernooi, doe jij ook mee?

Al 15 teams hebben zich opgegeven voor het familietoernooi. We zoeken nog teams voor de recreatieve klasse, dus lijkt het je leuk om met je familie gezellig een dagje te korfballen, geef je dan snel op!

Het programma

  • 10.00 uur: Synergo Familietoernooi
  • 17.00 uur: Saté, Hamburgers en Friet
  • 18.00 uur: Kampioenenparade en huldiging
  • 19.30 uur: Synergo’s beach party

Geef je zo snel mogelijk op met je team voor het familietoernooi (minimaal 8 personen) en laat ons weten in welke competitie je ingedeeld wil worden. Ook als je geen team hebt, geef je dan op, dan zorgen wij voor een team.

Eten?

Als je na het familietoernooi wil blijven eten, dat kan. Wij zorgen voor friet, saté en hamburgers. Kosten zijn € 5. Dan kun je daarna de teams die afgelopen jaar kampioen zijn geworden toejuichen om de dag af te sluiten met een drankje en live muziek op de Synergo beach party.

Aanmelden

Opgave voor familietoernooi en eten kan via onderstaand formulier t/m 8 juni. Als er vragen zijn, kun je mailen naar JAC@synergo.nl.

Anke.

(formulier 'toer-16' niet gevonden)

——————————————————————————————–

[formdata toer-16 table show=”teamnaam,teamgenoten,segment1″] [formdata toer-16 table show=”naam,team,segment2″]

 

Zie ook