Tekeningen voor sporthal en kantine

Voorstel-accommodatie-small

De werkgroep voor de sporthal is met een afvaardiging van de kantinecommissie bij elkaar gekomen voor een update over de plannen voor de sporthal.

Doel van de avond was dat Hans werkgroep kon bijpraten over de laatste ontwikkelingen, de laatste plannen vanuit de gemeente en om samen goed na te denken aan welke eisen de nieuwe sporthal, kantine en accommodatie moeten voldoen voor Synergo.

Overleg-accommodatieDe gemeente Utrecht heeft een eerste voorstel gedaan voor de indeling van de accommodatie (deze hangt ook in de kantine). Dit voorstel hebben we doorgenomen.

We hebben ook gekeken naar wat Synergo nodig heeft aan ruimtes en faciliteiten voor in de nieuwe accommodatie. Er is gekeken naar drie onderwerpen; korfbal(technisch), sociaal/ maatschappelijk en de kantine(indeling).

Zo bespraken we bijvoorbeeld het zicht vanuit de kantine op het veld en de zaalruimte, het materiaalhok en overleg- en opslagruimtes in de kantine.

Kijkje nemen

Om een idee te krijgen hoe om te gaan met de bouw van een nieuwe sporthal en kantine, willen we een kijkje nemen bij andere (korfbal)verenigingen. Zo weten we wat de voor- en nadelen zijn en waar we rekening mee kunnen houden.

ideeën-accomodatieVolgende stap

Op 18 mei is er een overleg met de projectgroep van de gemeente Utrecht. Hier willen we afspraken maken over de lay-out van de accommodatie en het sportpark. Ook bespreken we dan zaken zoals tijdelijke voorzieningen, financiën, onze rol bij de aanbesteding en de exploitatie.

Wordt zeker vervolgd!

Sander.

 

Zie ook