Schoolkorfbaltraining bij Synergo 2016

De komende twee weken staan in het teken van Schoolkorfbal bij Synergo. De aftrap was afgelopen maandag 11 april 2016 met een training voor de groepen 3 & 4.

Schoolkorfbal 2016-1 (7)De voorbereidingen voor de training startte al in de middag. Maar liefst meer dan 100 kinderen wilden graag een keertje trainen bij Synergo ter voorbereiding op het toernooi en hadden zich ingeschreven voor de training. Voor het schoolkorfbaltoernooi heeft Synergo extra materiaal nodig. Gelukkig kunnen wij ieder jaar korfbalpalen en korven lenen bij Sporthal de Dreef. Heren, het was weer top geregeld!

Om 12.00 uur kwamen Johan en Corrie van Kooten Niekerk met een grote aanhanger naar De Dreef om George en mij te helpen het materiaal van de Dreef naar Synergo te brengen. Het is echt super dat wij ieder jaar weer op zulke trouwe helpers kunnen rekenen. Bedankt, Johan en Corrie! Rond 13.00 uur stond al het materiaal in de Synergo-kantine.

Training

Om 17.00 uur begonnen Myka en Ineke met het opzetten van alle korfbalpalen en korven, zodat de training ook echt om 18.00 zou kunnen beginnen. Super Myka, dat je er al zo vroeg was om mij te helpen!

Zo rond 17.45 uur kwamen alle trainers en waren ook Sevkan en Brahim van het ROC er om te helpen. Rudolf, Erwin, Timon en Lois had ik maandagochtend nog gevraagd of zij ons ook wilden komen helpen, aangezien de verwachting was dat het aantal trainers anders toch best krap zou zijn. Gelukkig zeiden zij allen direct ja, super!

Schoolkorfbal 2016-1 (12)Ik wil dan ook graag alle trainers die afgelopen maandag hebben geholpen om er een leuke training van te maken voor de kinderen bedanken! Veel ouders kwamen naar ons toe om te zeggen hoe geweldig zij het vonden, dat Synergo dit altijd organiseert. Dit is ook waar wij het met z’n allen voor doen.

Mijn stem had het helaas begeven, maar gelukkig was Ron er om de start van de training te doen. Met zijn duidelijke stem riep hij om klokslag 18.00 uur alle kinderen en trainers naar het midden van ons veld om de verdeling bekend te maken.

Om 18.05 waren alle kinderen verdeeld en werd er vol op getraind in een heerlijk zonnetje! Wat was het weer genieten op het veld. Het krioelde van de kinderen en er werd enthousiast meegedaan door alle kinderen. Wij verwachten vrijdag zo’n 400 kinderen, ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten, begeleiders, vrijwilligers van Synergo etc. Het wordt weer een gezellige drukte. Heb je nog niets te doen vrijdag, kom hen dan gezellig aanmoedigen!

Tot vrijdag!
Ineke Engels

Zie ook