Bardiensten tweede helft veld

KorfbalkantineSynergoDe tweede helft van het veldseizoen gaat weer van start en dat betekent dat er weer bardiensten nodig zijn.  Jari Merten en Ewoud Faber hebben het rooster in elkaar gezet.

Zoals altijd is het weer een uitdaging geweest om een zo goed mogelijk rooster in elkaar te zetten. Zoals velen van ons al hebben gemerkt  is de bar geschilderd in de Synergo kleuren en dat motiveert natuurlijk om een bardienst te doen. Kleine oneffenheden worden later nog aangepakt.

Op de zaterdagochtenden hoeven de ouders niet voor de kantinesleutel te zorgen.  De laatste bardienst is echter wel verantwoordelijk voor het afsluiten van de kantine, maar meestal loopt er wel iemand rond die ook de mogelijkheid heeft om af te sluiten.

Het barrooster kunnen jullie vinden door op de site de rode balk “Competitie en Training”te selecteren en dan “Programma” en de rest volgt zich vanzelf.

Indien je geen bardienst kan draaien word je geacht eerst met iemand te ruilen, mocht dit echt niet lukken laat het dan weten door een mailtje te sturen naar kantine@synergo.nl, maar niet 1 of 2 dagen van te voren, want dan kunnen we niet geranderen dat we iemand vinden. Bij ziekte is dat natuurlijk anders. Noteer de datum wanneer je dienst hebt.

Je krijgt vanaf nu een aantal dagen vantevoren ook automatisch een reminder.

Het rooster hangt ook in de kantine. Als er ruilingen zijn, gaarne de wijzigingen op het rooster aanbrengen in de kantine.

Indien er vragen of opmerkingen zijn horen we het graag.

 

Met vriendelijke groeten van Jari Merten en Ewoud Faber namens de kantinecommisie.

 

Meer informatie