Record aantal aanmeldingen schoolkorfbaltoernooi

Na de snelle eerste aanmelding van Basisschool De Fakkel lieten deze week ook de andere scholen van zich horen! En hoe! Dagelijks kwamen er nieuwe aanmeldingen binnen en wat een leuke reacties.

Schoolkorfbal01Dit is waar wij het met z’n allen voor doen. Het enthousiasme is zo groot op de basisscholen dat de scholen zelfs al voorafgaand aan het toernooi onderling wedstrijdjes organiseren tijdens of na schooltijd. Echt super leuk!

Synergo dat zijn wij!

Het grootste schoolkorfbaltoernooi in Utrecht. Wie wil hier nu niet bij zijn! Heb jij je nog niet opgegeven, doe dit dan nu. Stuur een mail naar schoolkorfbal@synergo.nl en geef je op!

Wij zoeken nog trainers voor maandagavond 11 april (18.00 – 19.00 uur grp 3 en 4) en maandagavond 18 april (18.00 – 20.00 uur groep 5 t/m 8). Er komen meer dan 300 kinderen trainen. Wij vragen de trainers om uiterlijk 17.45 aanwezig te zijn. Het schoolkorfbaltoernooi is op vrijdag 15 april voor de groepen 3 en 4 (15.30 – 20.00 uur) en op vrijdag 22 april voor de groepen 5 t/m 8 (15.30 – 21.00 uur).

Je kunt deze uren ook gebruiken voor je maatschappelijke stage.

Schoolkorfbal2015-02Vrijwilligers gezocht

Voor het toernooi zoeken wij nog scheidsrechters, ouders die pannenkoeken willen bakken en vrijwilligers die hand- en spandiensten willen verrichten. Blokkeer alvast bovenstaande data in je agenda en meld je aan!

Mattheusschool

Stefan van Doorn en David Kwant hebben vrijdag 4 maart nog samen op de Mattheusschool korfbaltraining gegeven tijdens de gymlessen. Zij hebben de kinderen enthousiast gemaakt om mee te doen met het toernooi. Het resultaat is dan ook dat wij weer een nieuwe school kunnen toevoegen aan ons bestand en in april mogen verwelkomen op ons toernooi. Top heren!

Overige scholen

Stefan is deze weken enorm actief op diverse basisscholen in de wijken rondom ons sportcomplex. Zo heeft hij naast de trainingen op de Mattheusschool ook korfbaltrainingen verzorgd voor alle groepen op Dr. Bosschool en  gaat hij de komende 2 maandagen training geven op OBS Tuindorp en de Paulusschool aan groep 8. Op de 2e maandag gaan deze scholen alvast ter voorbereiding op het toernooi onderling een wedstrijd spelen. Hoe leuk is dit! Wij willen de vakleerkrachten Martin Zwolsman en Janine Adams bedanken voor hun inzet en enthousiasme voor ons toernooi.

schoolkorfbal2012deel2Jenaplan Wittevrouwen is ook superactief. Zij geven training aan de kinderen die meedoen op ons toernooi na schooltijd op het schoolplein. Dit doen zijn al jaren en met heel veel enthousiasme. De afgelopen jaren gebeurde dit onder leiding van Hans de Wind, maar zijn kinderen zijn inmiddels naar de middelbare school.

In Peter Scholtens (vader van Marten, D3) heeft hij een enthousiaste opvolger gevonden. Peter, bedankt voor jouw inzet op deze school! Peter kan nog wel wat extra handjes gebruiken bij de trainingen op de volgende woensdagmiddagen:

  • 30 maart
  • 6 april
  • 13 april
  • 20 april

Wil je Peter helpen, laat het weten! Wil je meer informatie bel of mail naar schoolkorfbal@synergo.nl.

Elise, Lizzie, Marieke en Ineke.

 

Zie ook