Dikke winst voor de A2

Zaterdag 5 maart speelden wij onze laatste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen, tegen MIA A2.

Voor de een nog spannender dan voor de ander, want waar sommigen toegaven altijd wel zenuwachtig te zijn voor een wedstrijd, was de spanning voor Jitske nog groter dan voor de rest. Zij zou namelijk na lange tijd weer meedoen in een wedstrijd!

A2-wedstrijdDie zenuwen bleken echter nergens voor nodig, want al snel legde zij haar eerste doelpunt erin: een soepele doorloopbal. Toen was het hek van de dam voor Synergo: 2-0, 3-0, 4-0, 5-0… Een paar fijne punten van Pierce en Appie, een mooi schot van Jan: we gingen lekker. De tegenstander wist in de eerste helft slechts één doelpunt te maken, waardoor we uiteindelijk met niet minder dan 10 punten tegen 1 de rust in gingen.

Uitprobeersel

In de rust vond Jari dat het zó goed ging, dat we wel iets konden uitproberen. We moesten proberen zo veel mogelijk zonder aangeef te spelen. Dat ging niet helemaal soepel, want het duurde erg lang voordat we weer een doelpunt konden scoren. Gelukkig legde Appie uiteindelijk een afstandsschot erin, waarna ook Jitske nog een korte kans scoorde! Toen kwamen er nog wat puntjes voor de tegenstander bij, zodat de stand 13-5 was.

Toen was er nog even tijd om te shinen, waar Jitske (3 doelpunten. Klasse, meid!) en Julian dankbaar gebruik van maakten. Met een mooie eindstand van 17-5 konden we tevreden op onze laatste thuiswedstrijd terugkijken!