Synergo genomineerd voor Sportprijs Utrecht 2015!

Onze vereniging is genomineerd voor de Utrechtse sportprijzen 2015! Trots! Stem op Synergo als Utrechtse sportvereniging van 2015!

Ad Tourné van het Bewonersplatform Overvecht vertelde dat hij onze vereniging heeft genomineerd voor de Sportvereniging van Utrecht! Daar zijn we natuurlijk helemaal trots op! Dankjewel!

Sportprijs Utrecht 2015 - Synergo

Ad schreef in zijn voordracht vooral over de verbinding van Synergo met de omliggende wijken, met name Overvecht. Deze krachtwijk is een van de ongezondste wijken en Ad vindt ‘dat Synergo een enorme hoeveelheid sociaal kapitaal en energie vertegenwoordigt die zij met veel elan (ook) voor de wijk Overvecht wil inzetten. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten: het biedt niet alleen veel voor de wijk, ook voor de club betekent het verbreding, groei en bloei.’

Stemmen

Naast een onafhankelijke jury kan iedereen stemmen op de genomineerden! Stemmen kan tot en met 8 februari. De medekandidaten voor de sportverenigingsprijs zijn naast Synergo het rolstoelhockey van Kampong Wheely’s en de Utrechtse Studenten Schaatsvereniging Softijs.

Breng je stem uit voor Synergo op de website van de Sportprijs Utrecht.

Je ontvangt dan een e-mail met een link om de stem definitief te maken. En nu hopen we dat Synergo op 17 februari de titel sportvereniging 2015 wint!

De Utrechtse sportprijzen

Logo sportprijs-utrecht-2015Een onafhankelijke jury heeft de verschillende voordrachten en prestaties beoordeeld. De onafhankelijke jury en het publiek verdelen ieder 100 punten onder de genomineerden. In iedere categorie wint de genomineerde met de meeste punten de Sportprijs Utrecht 2015.

De jury Sportprijs Utrecht bestaat uit Pim van Esschoten (namens de pers), Bert Kous (namens RTV Utrecht), Marina van Huissteden-Kaspers (namens de breedtesport), Hans Spekman (oud-wethouder sport en Utrechtse sportliefhebber) en Niels Kerstholt (ex-shorttracker namens de topsport).

Winnen?

We willen natuurlijk Ad Tourné ontzettend bedanken voor zijn nominatie! En we hopen dat we veel stemmen krijgen! En dat we die prijs winnen natuurlijk!

Woensdag 17 februari staat alvast in mijn agenda! Wordt dus vervolgd!

Sander.

 

Meer informatie

Weet je nog?

Naast het winnen van de sportprijs 2015 hebben we nog een droom…