Verliezen doet zeer als koploper!

Na een lange reeks overwinningen en de prachtige pot van vorige week tegen Dalto A2 krijgt elk team een keer te maken met de bekende dip in het zaalseizoen.

Bij ons was deze gisteren, na een moeizaam begin waarin ODIK 3 punten uitliep lukte het ons niet om met beide benen terug op te grond te komen waardoor we in de rust met de 3 punten die we in het begin lieten liggen achter stonden. (10-13)

In de rust waren we er over eens dat we niet lieten zien wat we eigenlijk kunnen. In de tweede helft gingen we dit goed maken! Helaas bleef ODIK ons goed uitspelen en lukte het ons niet om terug te komen van de achterstand en wist ODIK deze zelfs uit te breiden. Aan het einde van de wedstrijd was ODIK duidelijk beter geweest.

Nu hebben we een week vrij, in de komende twee weken gaan we ons voorbereiden op de wedstrijden tegen Antilopen en daarna Sparta. In deze weken gaan we kritisch naar onszelf kijken en ervoor zorgen dat we ons oude niveau weer kunnen laten zien.

Gelukkig betekent dit verlies niet dat we niet meer meedraaien aan de top, momenteel staan we nog steeds op een gedeelde eerste plek met Dalto A2.