Ongeslagen het kerstreces in!

De titel van dit verslag is zoals het is. Synergo 1 heeft tot op heden nog geen kleerscheuren opgelopen. Vandaag werd gewonnen met 18-23 van HKC (He), een prima uitslag. Maar vandaag ging het niet zo gemakkelijk. HKC (He) maakte het ons behoorlijk lastig.

klop

Van tevoren was duidelijk dat wij moesten winnen en HKC (He) had tot nu toe 2 punten behaald en dus eigenlijk niets te verliezen. Wij waren ons er zeker van bewust dat deze wedstrijd gewonnen moest worden, we hadden er zin in. Waar we zeker in het begin geen rekening mee hadden gehouden was dat HKC (He) met scherp schoot. Zowel hun dames als hun heren schoten er rake ballen in. Maar dat kunnen wij natuurlijk ook! In de eerste helft ging het dan ook aardig gelijk op, helaas stonden wij wel elke keer een puntje achter. We gingen dan ook met 13-12 de kleedkamers opzoeken.
dirk2
Na rust maakte we er 13-13 van. Direct daarna liet HKC (He) zien dat ze de tijd in de kleedkamer goed benut hadden. Zij kwamen op een 16-13 voorsprong. Maar daarna lieten we zien dat we de punten mee naar Utrecht wilden nemen. Een stukje meer felheid en scherpte gooiden we in de strijd. Dit leek zijn vruchten af te werpen. We kwamen terug tot 16-16. Onze tegenstanders gaven zich nog niet gewonnen en kwamen we op voorsprong. Gelukkig wisten wij onze inzet te belonen; via een schot kwamen we voor het eerst in de tweede helft voor te staan. Nog één maal wist HKC (He) op gelijke hoogte te komen: 18-18. Daarna scoorde wij 5! keer op rij waardoor er bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter een eindstand van 18-23 op het scorebord stond.