Na vijf wedstrijden nog steeds ongeslagen!

De A1 heeft ook de vijfde competitiewedstrijd in de zaal gewonnen. Dit betekent dat er op 9 januari 2016 een belangrijke wedstrijd gespeeld gaat worden tegen Dalto. Op het veld liet de A1 het liggen in de laatste 10 minuten tegen Dalto, we hopen op veel steun van het publiek zodat we het dit keer niet gaan laten liggen!

Afgelopen zaterdag was DVO A3 de tegenstander. Op het veld was hier al na een goede tweede helft met 14-21 van gewonnen en ook nu waren we van plan met 2 punten naar huis te gaan. Er was veel tijd om in te schieten en dat was aan beide kanten te zien. Binnen 10 minuten stond het door bijna alleen maar schoten 5-5. Vanaf dat moment liepen we echter uit. Ondanks twee gemiste strafworpen namen we afstand van DVO. Er werden goed verzorgde aanvallen neergezet, hadden lange aanvallen en verdedigend hadden we DVO uitstekend onder controle. Door dit sterkte tweede kwart gingen we met een stand van 6-14 de rust in.

DVO A3 - Synergo A1 19-12-15 3

In de rust kregen we te horen dat we vooral goed aan het aanvallen waren, maar dat we verdedigend niet te veel kansen weg moesten geven. Laat dat nou hetgeen zijn wat we vooral wel deden in de tweede helft. In het derde kwart van de wedstrijd waren we nog de bovenliggende partij, maar toen het eenmaal 11-21 stond werd het allemaal wat minder. We scoorden nauwelijks meer en lieten DVO veel te vaak scoren. Dit zorgde voor een eindstand van 16-22, waardoor we de tweede helft zelfs verloren.

Kortom, we hebben goed korfbal laten zien, helaas konden we dit niet de volle 60 minuten laten zien. Maar kom ons vooral allemaal steunen op 9 januari om 18:20 in de Dreef en dan zullen wij er alles aan doen om dan wel de volle 60 minuten goed korfbal te laten zien!