Fysio, sportadvies, tapen en massage: blessurevrij (gaan) sporten bij Synergo

Iedere korfballer kampt wel eens met een blessure of een onbegrepen gevoel in spieren of gewrichten. En er zijn regelmatig mensen die na lange tijd (weer) willen beginnen met sporten.

Moet ik naar de dokter of naar de fysiotherapeut? Wat kan ik beter wel of niet doen? Kan ik al weer korfballen? Welke oefeningen kan ik doen? Hoe word ik weer wedstrijdfit? Hoe moet ik mijn blessure tapen? Hoe bouw ik mijn sportschema op?

Met al deze vragen kunnen jong en oud vanaf nu terecht bij een fysiotherapeut bij onze eigen club, Synergo! Iedere dinsdagavond is er namelijk een gratis inloop spreekuur. Zowel op het veld als in de zaal. Een ontwikkeling die helemaal past in het plaatje van een groeiende club met ambities. Een club die bewegen stimuleert voor iedereen.

Peter Kalisvaart, Bas Nijdam en Rita Merten, staan klaar om jullie met raad en daad bij te staan. Peter is een zeer ervaren (sport)fysio-manueeltherapeut. Hij speelt vanaf zijn tiende korfbal, momenteel in het tiende. Bas is fysiotherapeut in opleiding en speelt in het vijfde.

Stijve of stramme spieren? Of hulp nodig bij tapen? Dan kun je ook Rita Merten om hulp vragen. Rita speelt in het elfde en is eigenaar van Bing Massage. Zij  is als ervaren masseur inzetbaar voor o.a. het los masseren voor de wedstrijd of training van jouw stramme,  stijve spieren en is bevoegd Kinesio taper.

Naast het inloopspreekuur gaat Bas ook de verzorging doen bij de selectie.

Peter en Bas zijn elke dinsdag aanwezig vanaf 19.00 uur (nu in de Dreef). Rita kun je bellen of aanspreken op zaterdag in de zaal. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor je hebben is het goed om vooraf even een mailtje of een appje te sturen. Heb je op een ander moment een vraag of wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

Contact:

Peter: fysiosynergo@ziggo.nl / 06-29068639

Rita: bing_massages@hotmail.nl / 06-24125377