Synergo A1 – “hou het kort”

Het is al weer een week geleden dat Synergo A1 tegen Oost-Arnhem heeft gespeeld. Uit Utrecht vertrokken met goede moed en mooi weer, maar hoe meer we Arnhem naderde, hoe slechter het weer werd. Na twee verlies partijen op rij waren we gedreven om deze wedstrijd te winnen. David was hersteld van zijn blessure en dit was de eerste wedstrijd waarin hij weer zou spelen sinds drie weken.

thumb_DSC00198_1024

De wedstrijd verliep moeizaam en bleef constant spannend. Tegen het eind van de wedstrijd stonden we echter plotseling met drie punten achter, 13-10, maar we wisten terug te vechten en maakte er nog 14-14 van. Op dit moment begon de wedstrijd een grimmige sfeer te krijgen. Spelers Oost-Arnhem waren duidelijk niet van plan om het bij een gelijkspel te houden. Naast het gedrag van sommige spelers van Oost-Arnhem kreeg Synergo ook nog eens het publiek van Oost-Arnhem tegen zich. Uiteindelijk trok Synergo A1 aan het langste eind en won Oost-Arnhem 16-15.

thumb_DSC00209_1024

Toen ik na de wedstrijd rondvroeg naar wat er precies in het wedstrijdverslag moest komen was het antwoord unaniem: “hou het kort”. Deze wedstrijd was zeker niet een van de leukere, maar we zijn van plan Oost-Arnhem helemaal van de kaart te vegen wanneer ze bij ons langskomen.

Stefan

thumb_DSC00203_1024

Trotse Sponsor Veerkracht